Mira!
Én is a Mars alapján próbáltam neki aszcendenst keresni, mert feltűnt, hogy van egy ilyen albuma, azon egy Ares szám ill. az alább már említettek alapján (így a kettő együtt). Természetesen Skorpió is lehet, de a tapasztalataim alapján és ahogy őt látom, inkább a Kosra hajlok. Van benne Skorpió is, de az egy érdekes fényszög alapján.
Ismernem kellene a dalszövegeit, miről énekel, mik a visszatérő motívumok nála, stb., meg persze az életrajzát is jobban, akkor talán pontosabban be lehetne lőni, gondolom elég szubjektívek a dalai, tehát sokmindent elárulnak róla, de a Mars az tuti központi elem nála (ezt én is észrevettem).
Különben meg mindennemű információt szívesen veszek, ami vele kapcsolatos:))
A leglényegesebbet elfelejtettem mondani, azt hogy három születési évből indultam ki, mert hát ugye nem lehetett tudni ('73, '71, '74). A három közül a '74 illett rá leginkább, úgyhogy én ez alapján számítgattam. Remélem tényleg ez a valódi, de ezek szerint te tudod, hogy mikor. Kiváncsi vagyok, eltaláltam-e.
megj.: szerintem a többiek teljesen lököttnek néznek minket, hogy így hókuszpókuszolunk.
jajj, mingyá' elsüllyedek szégyenemben:)))