Lazy Cat Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1776

Helló Mikimaus!

A CP 830F-et a Tőled származó doksi NYÁK-rajzából szedtem, és megtaláltam ezt a sasszit a Daewoo DTH-29U7 típusú gépében, valamint a NEC PF28WT100 típusú gépében (hogy hogynem ez utóbbit ia a Daewoo oldalain). A sassziban levő IC-k sokkal többet tudnak, mint amennyit az én gépem használ belőlük, csak valami általam nem látható paraméterezéssel letiltották, vagy egyszerűen a panelt vezérlő IC prgramja buta és nem használja. Pl. a NEC TV tud zoomot meg állóképet, amit az enyém is tudhatna, de ennyi pénzért nem jár... Valószínű a vezérlő IC cseréje egy nagyobb tudású, ugyanezt a sasszit használó TV vezérlőjére megokosítaná a gépem, mi több az OSD-je sem takarná le a videóét...

A videónál lehet, hogy bele tudnék menni a szervízmódba, de a beállításhoz kell egy mérőkazetta (a típust megadja a JVC doksi), ami nekem nincs. Ezzel a kazettával magát állítja be a magnó, nem lehet kézzel állítgatni. Szal ha valakine lenne ilyenje, én csak odatolnám neki a magnómat egy beállítás erejéig.

A videó (HR-J870EU) és a Daewoo TV szervízkönyve is megtalálható a Neten, a http://www.eserviceinfo.com/browse.php?id0=2 oldalon!

Lazy Cat

Előzmény: Törölt nick (1775)