AGÁRD - NÁDAS DISCO
Nem vártam tőle sokat. Csütörtök este voltunk ott először, és azt kell mondjam, kellemesen csalódtam. Igazi nyaralós buli volt sok laza emberrel, könnyen lehetett ismerkedni, (lányokkal) a Velencei-tó jótékony levegője pedig igen könnyen romantikus hangulatba hozta a hölgyeket, akik csinosak voltak, csak nem voltak elegen.
Csütörtök és péntek ingyenes volt. Mindkét nap jó zene szólt, és sokan voltak. A szombatról később.
Csütörtök: ismerkedés a hellyel
A hely jó tele volt, fiúk és lányok élvezték a színpadon táncolást, a jó összképet csak a bárpult üressége rontotta el, de ezt nem volt nehéz kiküszöbölni. Hogy hogyan? A Nádastól kb. 100 méterre van egy kocsma, ami igen olcsó áraival hívogat, s mivel a bejáratnál nem áll senki, ezért egy-egy sétapalackkal (2 deci vodka, 3 deci rostos narancs) simán be lehet sétálni akár táncolni is. Lehet, hogy nem tisztességes, de ez van. Happy house zene ment mint felvilágosítottak, aki ért hozzá, az tudja, ez mit jelent. (én nem értek) Kicsit olyan volt, mintha Roxyt hallgatnál, csak reklámok, feka zenék, és Béres Zoo nélkül.
Péntek: a csúcspont
Nosztalgia buli volt, ami borzasztóan tetszett, az emúlt 10 év legjobb zenéi, több nővel mint előző nap, és abszolút teltházzal, kidobók nélkül, kötekedős barmok nélkül, és 150 forintos iható házi sörrel a kerthelyiségben. (Bent 450-et kértek egy kis Heinekenért, kint 150 volt a korsó csapolt) Nagyon jó buli volt, kegyetlenül tetszett. Rengeteg szingli csaj volt, és nem volt nehéz őket "megpuhítani" sem, ilyen zenére pedig pláne nem. (18-22 éves korosztály)
Szombat: a nagy csalódás.
Kezdjük az 1200-as beugróval, ami egy alkalomra szól. Vagyis bemész, és ki már nem jöhetsz. Vagyis de. Újabb 1200 forintért. Ez még nem is lett volna gond. Megkérdeztük, hányan vannak bent. Azt a választ kaptuk, hogy nagyon sokan. (fél 12 körül) Szerencsére benéztünk, és kiderült, hogy nincs bent jóformán senki. Az anyukájukkal szórakozzanank alapon inkább felültünk a vonatra...
...és leszálltunk Székesfehérváron, feltérképezve a város éjszakai életét.