BANK DANCE CLUB - márciusi tapasztalatok
Megosztanám egészen friss tapasztalataimat a város egyik legellentmondásosabb helyével kapcsolatban - a Bankban voltunk. Hol is kezdjem... Maga a hely igényes, nem túl olcsó, bár nagyon drágának sem nevezném. (korsó amstel 400ft, üveg pezsgő 1400ft) a beugró 800, vagy 900 forint volt. Legalól funky volt, középen diszkózene, legfelül pedig magyar zenék.
Hajnali két órakor a magyar teremben ottjártamkor épp a Skyland nevű magyar szupersztárzenekar játszott (persze playbackre) s mögöttük a dj pult mögött kb 5 ember ezt borzalmasan élvezte. A tömeg elég rezignáltan fogadta őket, igazán senkit sem érdekeltek. Rengetegen voltak, az átlagéletkort úgy 20 évre saccolnám.
Középen fél három-három körülig Funthomas nevű gyerek csinálta a zenét, hozzátenném, hogy nem is rosszul. Én nem szeretem a house zenét, egyáltalán nem, de az ő műsora inkább a trance stílust jegyeit viselte magán. (mint ezt ott tudomásomra hozták. ) Utána Spigiboy következett, valami Eros nevű kollegájával párban. Egy régi Bonanza számmal kezdtek, ami most állítólag óriási sláger. (én még nem hallottam, de biztos én vagyok a hibás) Róla azt hallottam, hogy táncolható zenét játszik, ez kb fél óráig sikerült is neki, utána eléggé ellaposodott a műsor, s a dum-ca-dum-ca már nem nekem való.
Lenéztünk legalulra, ahol funkyt játszottak. Szólt is, mintha az MTV-t nézném, Missy Ellitott, 50 cent, s az elmaradhatatlan Sean Paul. Az este fő attrakcióját egy párducruhás, 40 körüli hölgy, s egy huszonéves burkolókinézetű srác magánszáma jelentette, ahol a srác - finoman kifejezve - könyékig merült el a hölgy bájaiban. Mindenki szeme láttára.
Középen a táncos lányok nagyon csinosak, bár semmi extrát nem nyújtanak, gyakran váltják egymást, így meg sem unod őket.
Summa summarium, bár hajnalban még a Kozmix fellépése a magyar teremben dobott némit a hangulaton, de összegzésként nem vagyok elszállva a helytől. Ha valaki szereti az elektronikus zenét, nem irritálja a tömeg, a sok kigyúrt kopasz, s szereti a buta tizenéves lányokat, nos, ez az ő helye lesz.
Én keresek tovább.