sosiforda Creative Commons License 2004.09.12 0 0 10220

Szia V42 515!

Még a végén a Thalia lesz a tömegközlekedés fan-ek általános márkája:)

Én eddig nem bántam meg, hogy ezt vettük, igaz még csak 2,5 hónapja a miénk.

A kuplung kattanás - ha visszanézed a topikot, ez sokaknál jelentkezett - eleinte idegesített egy kicsit, de most már van, amikor meg sem hallom. Ezen kívül semmi más negatívum nem jelentkezett, pedig a család azóta állandóan autózni akar, így időarányosan messze többet mentünk vele, mint a régi kocsival (ez eddig közel 5000 km, ami valakinek nem sok, nekünk edig kb. az éves penzum volt).

Hatalmas a csomagtere, ennek eddig mindenki a csodájára járt, aki látta a kocsit, ezt követő autóvásárlásoknál is ez lesz nekünk az etalon, csak ez nagyon leszűkíti a választékot.

(Tetszik az egyik konkurens márkának az a reklámja, amikor a gyerekes szülőknek mondják, hogy mennyi a csomagtér lehajtott hátsó ülésekkel. Igen, a 2 gyerek pedig megy busszal, hogy beférjenek a csomagok.)

Ízlés dolga, de nekem a felsorolt három közül messze ez teszik a legjobban.

Valaki mondta egyszer, hogy amikor egy kisfiú autót rajzol, akkor ilyet rajzol, aminek van eleje és hátulja is (ez a személyleírás nem illik pl. az Ignisre).

Szerintem az ár-érték arány nagyon jó, és nekem nagyon kényelmes vezetni - van hely a lábamnak - , de még mögém is beférnek utasok. Több autót megpróbáltunk ilyen szempontból , a többsége megdöbbentően kevés hellyel rendelkezett elől ebben a kategóriában, vagy pedig hátrahúzhattam az ülést, úgy, hogy be is tudjak ülni, de akkor mögöttem már senki nem ülhetett.

Ha veszed, a lakóhelyed alapján én Hódmezővásárhelyet ajánlom, nekem jó tapasztalatom volt velük.

Előzmény: V42 515 (10212)