Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 258
Ez az autó a Peugeot Centrálban van. Hadd mondjam el, pár szóban, mire számíthatsz :) Alapvetően megbízhatóak, én is vettem ott használt autót. 1000%-ra veszem, hogy aki árulja, az a kereskedő, egy nagyon nagy dumás. Volt már neki állólámpása, egy ha jól emléxem W108-as sötétkék, mellesleg ügyes fotós, amolyan "életművész vagyok neszójjábe" manus. Ha elmész és megnézed, ne dőlj be semmilyen dumának, azt fogja mondani, hogy egy öreg orvos bácsié volt, meg így-úgy. Alkudni kell, keményen, valszeg 100-150 ezret akar keresni, ami tisztán s adómentesen az övé lesz. Nagyon régóta (pár hónapja) lehet ott az autó és azzal jár valszeg, azt is mondani fogja, hogy "a kedvence és nagyon nehezen válik meg tőle". A 790 amúgy is nagyon sok érte. A Centrálban minden autóhoz tartozik egy állapotfelmérő lap, ha megnézed ezt kérd el, LENNI KELL mert az alapján számították be. A lapon rajta van a mechanikai állapot, és a fényezés rétegvastagság mérései is. Magától nem fogja odaadni a kereskedő, csak miután aláírtad a papírt, hogy "ja ez is hozzá tartozik, tudjon róla, hogy ez és ez volt az autóval anno..".
Előzmény: BOEING (257)