nem, nem. Gackt-nak Kos az aszcendesense, én megcsináltam a horoszkópját, persze ez csak feltételezés a részemről, még esetleg Oroszlán is lehet, és akkor az első házban van a Marsa, de én a fejemet tenném a Kosra. a testalkata tipikus Kos és a személyiségében is határozottan érzékelhető (pl. hogy mindenkinél jobb akar lenni, vezetőegyéniség), úgyhogy a Mars stimmel. főleg az önéletrajzából jutottam erre a feltételezésre. a Skorpiót kizárnám, akkor sokkal zárkozottabb, szélsőségesebb és titokzatosabb lenne, arról nem beszélve, hogy két víz jegy túl sok, akkor nem ilyen lenne, de azért nem lehetlen. többet kéne róla tudnom, ahhoz, hogy 100% bizton állíthassam. szerintem ő a víz (Rák) mellett, tüzes (Kos), v. Leó) is. én nagyon így érzékelem.
nálam így áll az ábra (bár most fejből nem emlékszem mindenre):
Asc = Kos
Napjegy = Rák (igen, a Rák miatt kétarcú, nőies, és ettől olyan érzékeny lelkivilágú).
Mars = Oroszlánban (ez a lehető legjobb Mars állás, ez rendkívül férfiassá és szexivé teszi, valamint rengeteg belső energiát jelent).
Hold = Bakban!!!, ez nagyon lényeges, mert a lelkiségét mutatja. ezért tud hűvösen érzéki is lenni, valamint rendkívül céltudatos egyéniség, a legcéltudatosabbak a Bak. ha valamit el akar érni, azt eléri. ugyanakkor depresszióra is hajlamosít, távolságtartó az emberekkel, akár embergyűlölő is lehet, bizonyos értelemben életellenes, ha rossz fényszögeket kap.
egyébként messze a legértelmesebb, legokosabb emberek a Bakok, vezető, hatalmi képességekkel is rendelkeznek. alapjába véve zárkozóttak, nehezen kiismerhetők.
a Napja együttállásban van a Szaturnusszal, és még egy bolygóval (de arra most nem emlékszem).
van egy kvadrátja is (sajna erre sem emlékszem most így fejből).
a komoly öngyilkossági szándéka húszéves korában, szintén a Bak jellegre és a Szaturnusz-Nap együttállásra utal, teljesen egyértelműen.
a kitartás és a karrierépítés megint a Bakok kiváltsága. ő azért szépen felépítette a karrierjét, khmm, khmm:)
na, majd hétfőre megnézem és akkor kitárgyalhatjuk G. személyiségét.
jaj, egyébként nem olvastam a saját önéletrajzi könyvét, csak a ti honlapotokon azt az életrajzot.