Szilva2
2004.09.10
|
|
0 0
208
|
Szia! 1: A Kertész és Akácfa u. környékén valahol van egy iskola (info egy tv műsorból), ahol kifejezetten okos, ámde "átlagos" közösségbe beilleszkedni képtelen gyermekeket oktatnak. Nem tudom, hogy kell-e érte fizetni. 2: Vasakert Alapítvány saját iskolája, ahol hiperaktív, és magatartászavaros gyermekeket tanítanak. Ez kicsit sokba kerül (ha jól emlékszem 28e/hó), de ha ügyesen beszerzel midenféle papírokat, hogy máshol nem tudják a gyereket rendesen és hatékonyan oktatni, csatolsz mindenféle orvosi igazolásokat + ilyesmi, akkor az önkormányzatnak állnia KELL a taníttatás összegének egy részét (ami kb 50%, önkormányzat függő, hogy miképpen ítélik meg) a gyermek számára. Ismerősöm legalábbis engem így tájékoztatott, neki oda jár a fia. Több lehetőségről nem tudok, de biztos van, csak ezek után sem érdeklődtem, hanem úgymond "beestek" a látókörömbe. Otthon oktatásnak egyáltalán nem vagyok híve, kivéve, ha be kell hozni a lemaradást 2 heti betegség után, de az is kínszenvedés. (amire nálunk mióta iskolásak, szerencsére még nem volt példa) |
Előzmény: Orso-borso (207)
|
|