Nekem Gackt nem jön be annyira. Nagyon mű, és nagyon lágy, viszont az tény hogy nagyon szép. Sakurai viszont szexis is!! A Gack zenéje is tetszik, sokat hallgatom, de mégsem volt olyan hatással mint DEG, vagy Buck Tick. Szóval nem fogunk összeveszni...
persze, hogy nem fogunk összeveszni, nem is lenne normális dolog, hogy mindenkinek ugyanaz teccen, akkor kihalna a Föld:)))
mindenkinél más a lágyság, keménység, férfiasság, nőiesség, szexisség. ez így van rendjén. neked Sakurai a jó pasi, nekem Gackt. mindenki a saját személyiségéhez hasonló emberkékhez vonzódik:)
szerintem Gackt csak a fotókon mű, a zenéjéből, a hangjából (és gyanítom, hogy az élő koncertjeiből is) olyan természetesség, gyermeki őszinteség árad (a zenei profizmusa mellett), ami ritka, és kizárt dolog, hogy amit csinál, abban mű. egyrészt kiváló zenész, másrészt nem játszik szerepet, ill. igen, amikor szükséges, de azt nagyon okosan összepasszintja önmagával. pont annyit ad magából, amennyit egy jó művésznek kell, egyébként teljesen, maradéktalanul önmagát hozza. a zenéje pedig kifejezeten igényes, művészi színvonalú.
a fotói érdekesek, azok tényleg mesterkéltek, de még így is nagyon átjön az egyéniségének sokszínűsége.
nekem Sakurai pl. egyáltalán nem szexis, sőt kissé férfiatlan is (erre mondtam, hogy lágy), és túl dekadens. nincs benne az a fajta tűz, energia, lendület és szenvedély, mint pl. G-ban, az övé más.
hát, hogy Gackt lágy????? - hallgasd meg a Cube-t és Lost for Blood-ot, olyan férfias hangja van, hogy beszarás. amikor Babylon megküldte nekem az első Malice Mizer számot, majd seggre estem, ahogy meghallgattam. életemben nem hallottam ilyen erőteljesen férfias, mély hangot, pedig a Rolling Stones-on és a Led Zeppelin-en nőttem fel. G. fotói alapján teljesen más énekhangot vártam. óriási meglepetést okozott.
na pont ez a másik dolog, amiért annyira szeretem őt, ez az éles kontraszt a külseje és belseje között, ill. az a ketősség, hogy egyszerre férfias és nőies (androgün, kétnemű). ha az ember csak a fotóit nézi, akkor, egy feminin arcú, vékony testalkatú, kissé nőies jellemet lát benne, ugyanakkor belül egy nagyon erős, férfias egyéniség, akiben hihetetlen energiák vannak, nem véletlen, hogy profi szinten harcművész is.
szerintem zseni, de már mondtam:)