gy69 Creative Commons License 2004.09.10 0 0 247

Én mielött megvettem a sajátom megnéztem v. 30db-ot.Rendkívül gyanus a motorgenerálozott 200 e Ft-os autó . ( csak a dugók 100e ). Nagyon sok autó össze van gányolva 1000 dbból összeállítva.Ezek szerintem felejthető darabok mert bármennyit költesz rá abból már nem lesz autó.Mivel a legfiatalabb állólámpa is 27 éves ezért ugye a kaszni már nem tökéletes.Megoszlanak a vélemények az utángyártott UNIX os elemekről.A többség szerint az ára ( ócsó) takarja a minőséget.( ÉN  letettem róla ).Amikor neki áltam kereseni az volt a szempont, hogy olcsó legyen az autó és ha nem tetszik kidobom.De az ár egyre feljebb kúszott és eszembe sincs kidobni hanem szép lassan rendbehozom.Ugyanis király a járgány.( volt már bogaram, oktáviám, kacsám, de ez MERCI) Az ár egyébbként nem mindig takarja a miőséget (A drága is lehet kka). Érdemesebb ismert autót venni előélettel infókkal.Kitartással lehet találni. A lényeg, hogy a vonalak meglegyenek. Nagyon fontos a kárpitok állapota ( főleg a szőnyegeké mert hangszigetel ). Futómű kormány nagyon fontos mert drága. Ha motor nem tökéletes de nincs nagy baja szerintem az nem olyan nagy baj ( bár lehet, hogy most az értő emberek feljajdulnak ) de egy állófűtés olcsóbb mint a generál: A motornál vigyázni kell a zsuk os dugókra.

Na most ezzel nem lettél okosabb.:)

Előzmény: te_o (245)