WAndrew Creative Commons License 2004.09.09 0 0 243

Részemről is köszi a meghívást! Gy69 kolléga szavait tudom én is ismételni, hogy már egy ideje tervezem a keddi összefutásokat, csak nekem más indokom van :)) A gép egy kicsit ramaty állapotban van karosszériaügyileg, és egy kicsit snassz odaállítani a csilli-villi gépeitek mellé :((. De most már rávettem magam :).

Köszi a segítség felajánlást is, alkatrészbeszerzés ügyben idővel lehet, hogy kérdezni fogok.

gy69: Az indexkapcsolóval az a baj, hogy azzal a módszerrel amit mondtál, egy idő után már nem lehet rajta javítani, nem lesz jobb. Ezért is gondolkodom egy 123-as i.kapcsolójában.

A rezonancia amiről írtál nem lehet esetleg a difit tartó gumibaágyazott tartó kikopása? Vagy kopott a hardy tárcsa esetleg? Mi erre gondoltunk (faterral).

Ez jó sárga "villám":)) Mi a kék-et hívjuk kék villámnak, a fehéret pedig ezer éves sólyomnak. Néha nem ég a bal első fényszóró, ekkor elég oldalról egy kicsit megpaskolni, és már jó is :)) Már szétszedtük egy párszor, de  nem találjuk hol a kontakthiba. Néha jó, néha nem, a magyar utakon meg néha megjavul. így találd meg a hibát. :(

Előzmény: candle (239)