harpokratesz Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1627

míg el nem felejtem!

Babylon főleg neked szól, de a többieknek is, ha tudjátok nézzétek meg:

szeptember 12-én, vasárnap PRO7-en, 02'35"":  Run

ez az a Leon Lai film, amiből képeket tettem be korábban.  Mexikóban játszódik, amolyan love strory, és egyértelműen a Desperado-ra, ill. a Gitáros c. filmre hajaz. Leon egy nagyon cool, macsós gitárost alakít benne, aki valahogy Mexikó földjére keveredik, ott a helyi maffiabanda háborújába keveredik, a befejezés nem teljesen happy and (de ő megússza). egy könnyed akciófilm.

a magyar cím: Nincs visszaút

Leon Lai fanoknak (mint én is) kötelező megnézni, de én már láttam korábban szintén ezen a csatornán. Hihetetlen jó pasi, mind arcilag, mind testileg, mind jellemileg (nálam ő a legjobb!) és itt még bájos is, annak ellenére, hogy nem tartozik a legjobb színészek közé, sokan vádolják azzal, hogy fapofával játszik (ez a későbbi filmjeire igaz), viszont nagyszerű és népszerű canto-popsztár, már kb. 50 lemeze jelent meg. ő az egyetlen, aki nem nyálas ebben a műfajban. nagyon férfias a hangja, és hatalmas, mély lelke van. 

sajnos már rajta is látszik a kor (37), de ez a film tíz évvel ezelőtt készült, amiben nagyon-nagyon cool.

emlékeztetőül két fotó a filmből:

runrun2

itt hongkongi színésznőkkel:

llarun2llalla2

másnaposan:

lla3