harpokratesz Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1626

Jaj, Mira!

a fenébe, hogy nem sikerült most elkapnom téged!!, éppen CD-t írok és nem figyeltem a fórumra.

hát az elég gáz, ha csak fizetősen tudsz netezni, nagyon kár..., és nagyon hiányzol nekünk..., de teszek neked egy ígéretet, lehet, hogy ebben valami keveset tudok majd segíteni, márhogy ingyen is tudjál. a részleteket majd mail-ben megírom. valami fontosat eddig eltitkoltam előtted (aminek szerintem nagyon fogsz majd örülni).

különben nekem is ezért nincs otthon PC-m és netem, mert túl drága. majd ha olcsóbb lesz egyszer:)

irígyellek a japán miatt, csodálatosan szép nyelv, pedig én nem vagyok egy nyelvfan és különösebben nincs is jó nyelvérzékem, de úgy érzem, hogy ezt könnyen megtanulnám. annyira szeretem hallgatni a filmek alatt is. szívesen megtanulnék én is, de ebben az életemben már nem hiszem...:))

óóó, én a Hét szamurájt most láttam júliusban szintén az Örökmozgóban, jó film, nem kihagyni! a héten egy Ozu remekművet vetítettek (Tokiói történet), nagy élményt volt. múltkorában egy Mizoguchi-t is sikerült látnom, úgyhogy most már elmodhatom, hogy láttam a japán film szentháromságát, a nagy klasszikusokat.

egyébként érdemes figyelni az Örökmozgót, mert minden hónapban adnak japán és ázsiai filmeket.

akkor a mail-t figyeld a jövő hét elején. küldök majd üres Cd-ket neked a másoláshoz.

neked is csók, 

harpokratesz

Előzmény: miramaru (1625)