TUZI Creative Commons License 2004.09.09 0 0 10173
Hy.

Lenne egy észre vételem. Ha előbb tüzeskedünk, és aztán megyünk zárt térbe emberek közé lehet, hogy furcsán fognak ránk nézni. Esetleg kicsit füstös illatot fogunk eregetni.
Másik érvem hogy előbb célszerűbb volna a kötött programot letudni, aztán ráérnénk sütögetni, nézelődni. Lazább lenne, mert nem lennénk időhöz kötve, ha jól éreznénk magunkat, akkor tovább maradhatnánk, illetve akinek dolga van, az el tudna menni, és nem maradna le semmiről.

Részemről inkább a kutyusokat nézném meg. Igaz kicsit szomorkásan, mert nemrég kellet elaltattatni a magyar vizslánkat. Viszont jó hír hogy ma hoznak egy szinte magyar fajtát egy német juhász kölyköt. Jól fog mutatni a másik „magyar” fajta mellet (rottweiler). :-)

Persze ezek csak egyéni vélemények én, mint kakukktojás alkalmazkodom hozzátok.

Ha lesz tuti indulási idő és útvonal Pestről, akkor nyilatkozom, hogy hol és mikor csatlakozom a Pesti konvojhoz.

Én viszek 2db PMR-t. Tehát össze fogjuk tudni tartani az oszlopot.

Most akkor nekem kel majd elől mennem és vezetni az oszlopot? Pedig gondoltam én majd hátulról figyelem az eseményeket. Hogy fog kinézni egy Megán vezeti a Thaliákat. Még majd azt mondják, hogy nagyképű vagyok.

Az én tel.számom 30/480-85-54