ásd el magad
2004.09.08
|
|
0 0
5473
|
sziasztok!!!
fáradságról: igen én is fáradtabb voltam mikor vissza jöttem, és szerintem rozoga is. ja ö a feleségével volt! b_b is nagyon fáradt ö nem csak a feleségével volt de az utleirásban is csak addig jutott ,hogy lemerült a viz alá. y- ka olyan fáradt, hogy csak figyelni tud.gombóc meg olyan fáradt, hogy nem is jön. mogyoró meg olyan fáradt otthon ülő barátai ellenére, hogy egyenesen a mentők számát viseli.
SAT jót tenne neked ha egy kis utazásba belefáradnál! oszt jól feldobódnál!egy csodálatos ősz a szobában egyedül .,lehuzott redőnyök,nem a legjobb hangulat javitó!( boccs a redöny attól a bizonyos gombóctól loptam)
G 666 jé soha nem hittem volna,hogy ezt igy lebirom irni. ha vissza olvasol sok sok napokat noszogattunk itt egy páran irjál piciket , szösszeneteket az is jó. szerintem mindenki kiváncsi rá, rád! ismeretlenül meg irhatsz bátran nem? de hiába kostolgattunk itt legalább is nem nagyon reagáltad le a dolgokat! aztán meg amikor meg piszkáltalak , piszkáltunk valamiért inkább eltüntél innen. kár volt! de jó hogy itt vagy megint! minden szinten kitartás!!!!!! |
|