lofo
2004.09.07
|
|
0 0
241
|
Szerintem a Biblia egyetlen hibája az hogy nem a mai kor informáltabb embereinek szol mivel egyes de lényeges pontatlanságaival elriasztja azokat a kereszténységtôl és inkább Igazságkeresôkké válnak mert az igazság szentebb a bibliánál. 0n is ilyen vagyok nem kis hasznomra.1. Nincsenek elôitéleteim más vallásokkal szemben. 2. Nyílt vagyok minden gondolat számára ,mely a megismerést célozza. 3. Tisztában vagyok vele hogy ha az a társadalom és szélesebb emberi kôrnyezet amelybe Jézus és a Biblia beultettetett magasabb szinten lett volna, akkor sok dolog pontosabban vagy akár pontosan és az Igazság szempontjábol kikezdhetetlenul fedte volna az igazságot. Ha nem is minden keresztény keményfejú maradi ,akadnak kôztuk jopáran és fôleg azok akik olyan nagy hévvel probálják ezt az áldást -a kereszténységet terjeszteni. Mintha Isten egy szektapárti volna. Azoknak akik szeretnék tudni hogy szerintem az igazság megismerése szempontjábol mit érdemes elolvasni - Robert Monroe : Far reaches, Ultimate journey és még az elsô rész e sorozatbol is jo lehet, de még nem olvastam. James Redfield kônyveit. Courtney Brown :Kozmikus utazás -még ha a Psitech állítja is hogy Courtney eltért a jegyzôkônyvek szabályos használatátol és kevés teljesen pontos informácio van benne, de érdemes elolvasni. Es azoknak akik képesek kisz"urni agyukbol a kôltôi túlzásokbol eredôen keletkezhetô ellenérzéseket és elôitéleteked ,de képesek is hinni -mert ismerik a lehetôségeket, a Bhagavad gíta -úgy ahogy van és a Srímad Bhagavatam. Ezentúl most talán még kapni az Egy jogi ônéletrajzát :Paramahamsa Joganandátol és Swami Rama : Himalájai mesterek kôzt " is észbontoan jo kônyv, de nem biztos hogy megjelent magyarul. Amúgy nyílt titok hogy minden ember amennyire nyitva áll a szíve az igazság elôtt annyi jut be belôle. Isten veletek és ne értsetek félre ! Kôszônôm |
|