Thomas_ Creative Commons License 2004.09.07 0 0 306

Hat mar nem vagyok eppen tizeneves, es nem is erzem magam gagyi-betegnek. Azt hiszem nyitott vagyok minden filmre, es mindegyik mufajban megvannak a kedvenceim. Az, hogy manapsag nem keszul annyi igenyes film, ami versenyre kelhetne az ugynevezett kozonsegfilmekkel, mar nem hiszem, hogy az en hibam. De ebben a honapban lattam egy igazi gyongyszemet, gondolom a listabol rajossz, hogy melyik filmre gondoltam. A Pokember 2 pedig amellett, hogy kozonsegfilm, rendkivul igenyesen elkeszitett alkotas, ami nagyon sok reteggel rendelkezik, igy szinte minden generacio talalhat benne maganak ertekeket. Az Utolso szamurajt most vettem meg DVD-n, majd ha megneztem ujra, akkor le is irom, hogy mi tetszett benne annyira. A hangulata, a zeneje, Tom Cruise alakitasa, a mondanivaloja, a ket kultura keveredese. Szerintem nagyon jol sikerult, en egyaltalan nem erzem rajta a bevetel hajszolasat, nem is volt nyereseges, ha nem csal az emlekezetem. A Dirty Dancing 2? A forro hangulatu tancbetetek, es a hangulat, nem a tortenet:)

Hogy birom? Semmi kulonoset nem latok benne, szerintem nincs ket olyan ember a foldon, akiknek ugyanazok a filmet tetszenek:) Illetve kettot ismerek, de tobb tenyleg nincs:))))

Előzmény: Őrült Nők Kedvence (304)