szaténka Creative Commons License 2004.09.07 0 0 89

Írtam Neked múlt héten egy mailt, de valamiért visszajött. Én kértem Tőled tanácsot emailben nemrég, mikor megállapították a cukrot, ugyanolyan értékkel, mint Neked volt.

Köszönöm, hogy akkor segítettél. Most akadtam rá a honlapodon a történetedre, és az is nagyon tanulságos volt.

Már túl vagyok az első kontrollon, ahol vért vettek, és fruktózamint néznek belőle, de ennek az eredményét csak a köv. vizsgálaton tudom meg. Egyébként nekem Hgb1ac-t nem néztek. De úgy tudom, a fruktózamin is a hosszútávú cukor vizsgálatát nézi, két hétre visszamenőleg. Nekem ez először (még diéta nélkül) 265 lett, és 285 a ref. max. Mondjuk senki nem mondott rá semmit.

Kaja utáni vércukrot viszont azóta sem néztek, és nem is fognak, mert a kétheti kontrollok mindig ugyanígy fognak zajnlani: testsúly, vérnyomás, cukormérés (pillanatnyi), és fruktózamin.

Annyit sikerült a védőnőmmel megbeszélnem, hogy 24 hetesen ismét elmegyek terhelésre, amikor amúgy is aktuális minden kismamánál (mert a diabetológus azt mondta, hogy engem többet nem terhelnek, az az egy eredmény számít csak, amit az elején megcsináltak.)

Bocs, ha hosszú lettem, de még mindig sok a kérdés és kétely bennem, és nem tudom, megfelelően foglalkoznak-e ezzel a dologgal. A babanetes társalgót elolvasva Pesten sokkal komolyabban veszik a terhesgondozást.

Előzmény: kalvenault (87)