*reggelt!
Az a "három hét szabi", meg Hajduszoboszló, meg miegymás így korán reggel olvasva nagyon csúnyán hangzik. Mondhatnám azt is hogy irigyellek. De ezt nem mondom.
Nagyon irigyellek !!!
Szal' én sem voltam egy pár napig, de más okokból. Közbe összejött egy kis munka is, és nem volt idő NET-ezni. Anyám kitalálta, hogy (kertes házban lakom) a sufni egyik helységét ki kellene takarítani, és rendet rakni. Ismerve magamat, péntekre, és hétfőre kivettem szabit, hogy elég időm legyen.
Pénteken reggel nekiálltam. Kipakoltam, majd kifestettem a helységet. Persze a menyezettel megint szívtam, mert több festék jutott a hajamra, meg a ruhára, de végül is tök jó lett. Meg a többi fal is. Valamitől nagyon be voltam indulva, és a polcokat, melyeket közben anyám letakarított, legnagyobb meglepetésére, mire az ebéddel elkészült, lefestettem. Na, azt már nem fröcsköltem szét. Szépen, és erősen sütött a nap, így késő délután, mire a lomtalanítással, válogatással végeztünk, be is lehetett rakni a polcokat, és lehetett visszapakolni. A nagy részét be is pakoltam, de már elfáradtam, és elegem lett belőle.
De annyira elegem lett, hogy végül is vasárnap fejeztem be.
Azt hiszem a kedvem akkor ment el az egésztől, mikor a feleségem, látva nagy lendületemet, kitalálta, hogy ezt is, meg azt is, meg amazt is meg kellene csinálni.
Na, valahol itt szakadt el a cérna.