helga16 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 709

Sziasztok !

Pár napja érkeztem haza Djerbáról, ahol a Kartagó tourssal voltam.

Elutazásom előtt 2-3 héttel találtam rá erre a fórumra, és olvastam a rengeteg negatív dolgot az irodáról  Komolyan megfordult a fejemben, hogy lemeondom az egész utat (csak túl nagyot buktam volna), napokig görcsöltem, hogy jól ráfizettünk, erre az egészre, de már nincs mit tenni, el kell menni.   

Eljött az utazás napja és lám minden gördülékenyen és jól szervezetten törtrént. (Sőt még utazás előtti napon is felhívtak az irodából mégegyszer pontosítani az indulási időpontot. ) A repülőgép délelőtt indult, és mi pár óra múlva már a szálloda medencéjében lubickoltunk (Garden Park). Pont annak a szállodának a medencéjében, ahova lefoglaltuk a szállást. Az idegenvezetők segítőkészek, kedvesek voltak, semmi gond nem volt velük.  A fakultatív program (2 napos szahara túra) szintén jól szervezett, tartalmas volt sőt nagy élmény!)

A 3*-os szálloda pont megfelelt a csillagjainak, a szobák átlagosak (légkondi természetes)  tiszták, a kaja gyengus volt, de az édesség csúcs finom, a hotel kertje, medencéi, programja pedig megérdemelnének még egy csillagot.

Összefoglalva: A sok negatívum ellenére, amit a Kartagó tours irodáról olvastam és halottam nagyon-nagyon jól sikerült nyaralásban volt részünk az iroda szervezésében, maximálisan meg vagyunk ellégedve, azt kaptuk a pénzünkért, amit elvártunk(66.900 + rept ill. all. incl. ellátással). Remélem nem csak szerencsénk volt, másnak is vannak hasonló jó élményei is ezzel az irodával. Egyébként most először mentük velük. sziasztok