dh00 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10088

Az meg a masik hogy milyen minosegu lesz igy a zene. Nekem van mp3 player a kocsiban es kazettas adapteren megy a magnoba, de eg es fold a radiobol szolo zene minosege es ami az mp3 playerbol szol. Olyan tiszta es eros hangja van hogy meg nem kulonboztetne senki hogy nem cd-rol szol.

En ehelyett javaslok egy szebb es legalis megoldast. Ezt az mp3 player-t amit vettem nagyon olcson meg lehet venni az Amazon-nal. Fel eve vettem, akkor kb 7000ft volt. Most mar csak 25 euro!

http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0001GAYRM/qid=1094469735/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl/302-3005478-7848801

Azota is nagyon meg vagyok vele elegedve. Kivaloan szol. Nincs telecsicsazva, egyszeru es szepen szol. Es autoba ilyen kell. Nincs szukseg Title meg minden marhasag kijelzesre. Es a legjobb benne hogy nincs belso memoriaja, de barmilyen SD vagy MMC kartyat elfogad es USB-s memoriakartya olvasokent mukodik pc-n. Tehat csak copy-val atmasolod az USB-s drive-ra az mp3 fajlokat barmilyen konyvtarba, mert minden alkonyvtarat bekapcsolasnal vegignez hogy hol van mp3.

1 db kismeretu ceruzaelemmel mukodik. En toltheto NiMH aksit hasznalok es eleg sokaig birja.

Csak annyit mondok, hogy egyelore ez tetszik legjobban a Thaliaban, a 4 hangszoros hifi mp3 player-rel. Eszmeletlen jol szol. Remelem ez a gyari hifi nem fog beszarni :(

Előzmény: mzdude (10085)