Sacyka Creative Commons License 2004.09.04 0 0 270

Én ezeken az OTP-s papírokon nem parázom.

Felhívtam U. urat, aki mint kiderült, ahogy megkapta az utolsó részleteket, vígan elhúzott nyaralni. A munkatársaknak nem nagyon volt fogalmuk semmiről, próbáltuk összehozni, hogy mit kell igazolniuk, de mindenesetre készségesek voltak.

Aztán felhívtam az OTP-ben az utalós kolleginát, aki mosolyogva nyugtázta, hogy ő sem bír zöldágra vergődni U. úrral. Azt mondta, hogy a határidő nem olyan vészes, csak valamit írnia kell, mert különben a T. adósok sosem viszik be a papírokat.

A tulajdonjog-átruházási papírok készen vannak, U. ügyvédúrnák átvehetők, de csak akkor, ha U. úrék már igazolták neki, hogy az utolsó részlet is megérkezett tőletek.

Szóval a menet: telefon U. úréknak, hogy az igazolást faxolja át az ügyvédnek, aztán telefon ügyvédnek, hogy megvan-e minden, ami titeket igazol. Aztán tipli el hozzá, igazolás felvesz, levélben továbbit az OTP-nek. Ennyi.

Szerintem az átadásnak ehhez egyébként semmi köze.

Már csak azért sem, mert én még egy ideig nem veszem át a lakást, mivel kifelejtették a kerti csapot, ami miatt egy kicsit még szét lesz verve. Ezügyben volt egy kis hiszti G. építésvezetőúr részéről, amiben kifejtette, hogy 3-4 lakó utólag kitalált indokokkal nem veszi át a lakást. Nos, ezt én nem utólag találtam ki, októberben megbeszéltük B. építésvezetőúrral, aki ezekszerint tojt rá és a törülközőszárító radiátor áthelyezésével együtt nem vezette át semmilyen tervrajzra.

A zuhanyfülkénket viszont nagyon szépen megcsinálták, bár épp nem volt világítás, így tapintással állapítottuk meg. :)

Szóval így a végére kicsit felemás a véleményem, de a pozitív indítást még nem sikerült annulálni. :)