A tavalyi budapesti Truffaz koncert zseniális volt! Én elég ritkán jutok el hasonló bulikra, többnyire rock és blues koncertekre járok,de az a buli tényleg döbbenet volt.
Jó lenne ha több hasonlóan szinvonalas built szerveznének ebben a műfajban is...bár lehet, hogy csak én nem találkoztam eddig velük!
Annak idején kilátogattam Angliába megnézni a "A Different Beat" turnéját, mert kiváncsi voltam, hogyan oldják meg élőben - meg persze eluralkodott rajtam a Gary koncert hiány. 4 dalt játszottak mindössze, de azokat remekül. A Surrender az est egyik fénypontja volt, a maga 10 percével! A "Go On Home" csak néhány állomáson hangzott el, mert nehéz volt egyszerre énekelnie, gitároznia és a különböző (elég sok) effekteket, hangszíneket váltogatnia. Mindenesetre nem volt rossz. A kedvencem (már a lemezről is!) viszont a "Lost In your Love" c. dal volt, hatalmas gitárszólójával. Ezt eredetileg egy reggea dalnak írta még '96 körül, de aztán teljesen áthangszerelte, átírta és a végeredmény magáért beszél. Sajnos nagyon kevesen ismerik, pedig alapvetés!
A "Fire" a ráadásblokkban szerepelt és ott is ragadt évekig! Az egyik közönség kedvenccé nőtte ki magát az évek során!
Nemrég fejhallgatóval is "meglestem" a lemezt és egész más képet kaptam! Nagyon jó munkát végezetek! Annak ellenére, hogy nem volt egy sikeres vállalkozás, szerintem érdemes volt megcsinálnia. Jó kis album, jó ötletekkel!