Desire Creative Commons License 2004.09.02 0 0 409

Nem állítottam, hogy mindenki söpredék, aki ott van egy ilyen rendezvényen, de nem is a legpallérozottabb agyú figurák gyűjtőhelye, és nagyon nem tuszkolnám a kulturális események sorába a parádét.

A wc-k és a szemetesek hiánya régi probléma, de talán lehetetlen vállalkozás is ekkora tömeget megfelelő mennyiségben ellátni szemetessel és klotyóval. Megjegyzem, nem feltételezem, hogy a "kemény mag", ha lehetősége adódik, akkor a szemetesbe dobja a szarait.

A szemét így megmagyarázható, de nem elfogadható, és az emberek elvakult birkasága és mások agresszivitása pedig aztán sehogysem.

Minden érvet és indokot megértek a rendevény védelmében, de azt nehéz lenne eltitkolni, hogy elég gyengén bútorozott agyú emberek képviselik a közönség zömét.

Hogy én is használják közhelyeket: Akinek nem inge ne vegye magára. :)

Kicsi gyereket semmiképpen nem vinnék egy ilyen buliba. Azon én is ledöbbentem, hogy beviszik a bébiket a tömegbe, a zajba, meg a koszba. Persze, lehet hogy ez egy előrelátó szülői magatartás, hogy a gyerek készüljön fel a valóvilágra, és ne nevelkedjen burokban. :)

Egy biztos, nem az én elvárásaimnak megfelelő ez a buli, de attól még nem vitatom el mások jogát, hogy jól érezze magát bárhol. Csak ugye a "hogyanok" !!!

Aminek nem örülök, hogy sok állatból egy helyen, még nagyobb állatsereg lesz. De ez már nem is az én dolgom, hanem a szociálpszichológusoké.

Én meg bulizok máshol. :) Vagyis tényleg nem megyek oda, ahol nem nekem jó.

Előzmény: zAcsKO (404)