Szia 'Rpee!
Érdekes volt olvasni, hogy a "A Different Beat" albummal ismerted meg Gary-t!
Jó kis album, bár eléggé megosztotta a "Gary-hívőket". Elsőre én is megdöbbentem, habár nyitott vagyok mindenféle jó muzsikára, sőt néhány acid-jazz, drum'n'bass anyag kifejezetten a kedvencem!
Szerencsére Garynek fantasztikus érzéke van a különböző stílusok elegyitéséhez :)
Neked mi a véleményed az albumról?
Ami pedig egyéb munkáit illeti:
A '70-es évek elejétől "raklapnyi" albumot, session-munkát készített, úgyhogy mindenki talál az ízlésének megfelelőt! Fúziós rock, jazz-és progresszívrock épp úgy megtalálható a diszkográfiájában, mint a '80-as évekre beért hard-rock albumai (ebből a korszakból a "Corridors Of Power" ill. a "Wild Frontier" kifejezetten ajánlott").
1990-től kezdve többnyire blues lemezeket készít, amelyeket már már a "hard-core" blues közönség is kezd elfogadni. Szerintem fantasztikus, hogy valaki ennyire érezzen ilyen sok teljesen különböző műfajt, és ez az ami kiemeli a többi agyonsztárolt gitárvirtuóz közűl. (Blues albumai közül az 1990-es "Still Got The Blues" számít alapvetésnek, de ha tetszik a ez a műfaj, nagyot egyikkel sem tudsz hibázni! :) )
1997-ben megjelent a "Dark Days In Paradise" c. albuma, melyen inkább a dalokra koncentrált és rengeteg modern hangzású nóta található rajta. Számomra ez a legjobb Gary Moore album! Dalok, hangzás tekintetében mindenkép, de a mások által hiányolt gitár, szerintem itt is elég meggyőző! :)
Erik Truffaz-t ismered egyébként??
Üdv,
RW