harpokratesz Creative Commons License 2004.09.01 0 0 1533

most láttam pár The Cure klipet a zenecsatornákon, 1-2 a legújabb albumukról van. állítólag nagyon szuper az új, még nem hallottam, de majd beszerzem.

nem tom melyik az a szám, amelyikben Robert Smith körül mászkálnak a tárgyak, a szövegre egyáltalán nem figyeltem. a másik, amikor ágyban énekel. egyszer láttam csak mindegyiket, ezért nem sok impresszió maradt meg bennem. azóta is vadászom őket, de nehéz kifogni, mert kb. 4 zenecsatorna műxik, és bármelyiken lehet.

Szigetet most már sajnálom így utólag, hogy kihagytam, EEL-t én is szívesen megnéztem volna, meg a The Rasmus-t. az ASH-t nem ismerem, egyébként a metált különösebben nem kedvelem. más asszem nem is érdekelt volna, ill. Európa Kiadó, de szerencsére pocsék volt, így tévén keresztül legalábbis ez jött le.

bár annyi igaz, hogy aug. elején voltam egy nagy jazz-koncerten (Chick Corea Electric Band, cirka háromórás)) és annyira jól esett, hogy azt mondtam magamnak, egész nyárra kielégültem zeneileg. persze, ez a későn jött nyár is bekavart, nem voltam még bulizós hangulatban aug. elején.

ki ez a Brian Molko , húúú de szimpi és milyen szép pasi. 

hát hiába, öreg vagyok má':))

egy kis felhomályosítást kérnék felőle.

Mira-ról tudsz valamit?? - tényleg nem tud netezni, a fenébe?

majd írok neki mail-t (Vanilla-t már nagyon nézném).

Előzmény: ba-bylon (1531)