:-))) Élvezet volt végigolvasni az utóbbi néhány oldalt!
Peti! Léccilécci valósítsd meg az álmodat!! :) (Különben is, mi másra valók az álmok??) Én biztos ottleszek, mert vasárnaptól állandóra költözöm Debrecenbe. (Csak hogy irigykedj :) ) és albérletes leszek (annyira szuper albérletet kaptam!) és nap mint nap fürödhetek az egyetemi szökőkútban (na jó, lógathatok lábat esetleg...) persze nem anyaszült meztelenül és nem is rózsaszín kiskosztümben, mert olyanom nincs. :) És amúgy is gyakran dudorászok Kispált, ha Eni ittvan, akkor meg méggyakrabban. Valamelyik reggel is mikor felkeltem lógott az eső lába rendesen én meg rákezdtem, hogy "Reggel lett, a tévében esik" és teljesen véletlenül tényleg kiflit ettem lekvárral meg tejjel. (Ez volt itthon). :-) Szóval már vagyunk néhányan akik megvalósításra vágyunk! :) (Nade azért mégis, ILYET álmodni! AKKORÁT nevettem! Gratula, Peti! :-)) )
Amúgy tegnap voltam beiratkozni, szép kis meló volt, de ez még egész simán ment. Egyedül a klímával volt gond (kincs ami nincs) a 300 férőhelyes Aud. Max. teremben voltunk vagy 350-en vagy 400an, hering effektus a köbön, sorra mászkáltak ki tömegiszony, agyvíz-felforrás és egyéb miatt. De van indexem, amit saját kezüleg töltöttem ki (bi-bi de nagy szám, mi? :) ) egyetemi igazolványom, meg egy csomó vastag fehér kiadványom, amit százszor kell elolvasni, mire az ember egyszer megérti, a könyvtárba is beíratkoztam, ugyhogy innentől csak az órarenddel kell foglalkozzak. De azzal jó sokat. Még nemtom, hogy lesz, mert nincs évfolyamom, én vagyok az egyetlen ilyen szakos. Szóval tökjó. De csak megoldom, remélem,a TO-n segítőkészek lesznek... És a nap fénypontja az volt, mikor 2 órát vártam két barátomra, akik szintén beirítkozni próbáltak, csak ők délután, na ezalatt én egy hatalmas meztelen pasin csücsültem a szökőkútnál! :-))) (Azoknak, akik nem ismerik Debrecent: a szökőkút szélén nagyobb mint életnagyságú meztelen férfi és nő szobrok vannak :) )
Gerda! Örülj, h van kishugod! Biztos nem mindig a legjobb h vigyázni kell rá meg mittomén, de én 19 éve szeretnék testvért és nincs, és tuti, h nekem több gyermekem lesz ha lesz, mert nem jó egyedül!
Eni! Megpróbálom feltenni Máté tablóképét (ennél jobban úgyse rághat be rám, bár a táborban mintha békülni próbált volna, szóval bocs Máté így előre is, remélem, nem sértődsz meg) de nem kértél te taplóképes cd-t annak idején?? Ja persze, nem voltál rajta! AHA! Az egy tutijó kép!
Amúgy én ezt az egész taplóképes cuccot nem értem, vagy másfél hónapig kinnvolt az összes a városban, és én Zetoron pl egyáltalán nem nevettem, hiszen akkor ÍGY NÉZETT KI. Vagyis így láttuk naponta a folyosón, szóval nem találtam különösebb viccet benne. Ugyanez a helyzet Örsiahegyekből ("let's go to the top of the domboldal" Örsinek és Eninek, ha már a hegyeknél tartok! :) ) és Máté képével, bár ők nem mindig vigyorogtak így. :) De mikor vigyorogtak, akkor nagyon :) Jó, az igaz, hogy öltönyben "kicsit" másképp néznek ki... :)
Szept. 4-én egy kis időre kidugom az orrom a bulira, viszem a cd-t Nyanyettnek (aki még kér, most szóljon, vettem cd-t :) ) mert másnap 11kor van az évnyitóm, arra vhogy oda kell érjek és Debrecen ugye nem a szomszédban van...
Bocs mindenkitől a kisregényért! :)