Sziasztok!
Most jöttem a szervizből, ahova a már említett rázás miatt vittem a kocsit. Ugyanoda mentem vissza, ahol vásároltam is augusztus elején az autót (RB Kőbánya). Mint a végén kiderült, kevesebb súly volt a két első keréken a kelleténél, ezért rázott a kormány. A javításért 4813 Ft-ot fizettem, ami tartalmazta a 2 db kerék kiegyensúlyozását (2750 Ft), illetve a működésvizsgálatot (2063 Ft). A hétvégén majd meglátjuk, megszűnt-e ezzel a probléma.
Ha már ott voltam, kértem, hogy kapcsolják be azt a funkciót, amely szerint ha a távirányítós nyitás után eltelt meghatározott időn belül nincs ajtónyitás, a központi zár automatikusan visszazár. Semmi gond, meglesz, mondták. Ezért nem kértek pénzt, este majd kiprobálom, hogyan működik. Emellett megmosták és kitakarították az autót, ezt is ingyen. Mindez reggel 7.15-től 9.30-ig tartott.
Sajnálom, hogy nem volt nálam a fényképezőgépem, mert az udvaron 4-5 új Thalia állt, és mivel volt elég időm, alaposan szemügyre vettem őket: nekem tetszett az új hátsó lámpa burája, és az új szövet is. A Clioból átvett műszerfal is karakteresebb lett szerintem, de a belső tér többi része változatlan.