Vulkan16V Creative Commons License 2004.09.01 0 0 9888

"Vett valaki közületek Garancia+ szolgáltatást?" Ezt mzdude írta, de én is gondolkodom rajta és érdekelne a véleményetek.

buszoslajosnak! Átérzem, hogy mit érezhettél. Ideiglenes megoldás egy őrzött parkoló is lehetne. Ott lehet napi, heti és havijegyet is kapni. A többi pénztárca kérdése. Autolok 2000 jó ötlet (Cora katalógusban 18900 Ft-ért hirdették) + a rejtett kapcsoló is, de azt szerintem olyan helyre kell tenni, ami ülve nem elérhető. Kicsit kényelmetlen először kapcsolni aztán leülni, de szokatlan, mert általában olyan helyre teszik, ami a vezető ülésből elérhető. A hely olyan legyen, amiről nem kiszúrható, hogy a kapcsoló miatt nyúlsz oda, mert amúgy is odanyúlnál. pl. csomagtartó, hátsó ülés.

üdv: Vulkan

Valaki kötött már közületek DAS jogvédelmi biztosítást? Engem behülyítettek. Tháliára 14500 Ft/év. www.das.hu Csak egy kiragadott részlet:

"a) A biztosított támogatása jogi érdeke érvényesítésében - kárrendezésre                specializálódott szakemberekkel, - a biztosító alkamazásában álló jogászokkal - a biztosított által kiválasztott ügyvéddel

b) A költségek teljes kockázatának (ügyvédi honoráriumok, bírósági illetékek, szakértői díjak stb.) viselése a biztosítási összeg keretén belül

c) A biztosítottnak nyújtott jogi tanácsadás"

Előzmény: mzdude (9881)