A gumikkal kapcsolatban:
Nekem gyárilag érdekes módon a GY GT2 helyett Pirelli P3000 volt rajta, erről utólag inkább nem kérdezem a kereskedőt...
Minőségileg a szerelők szerint a GY GT2 jobb, mint a Pirelli, bár GY-es Thalia-t csak egyszer vezettem és tesztautó mivolta miatt csak egyszer mentem vele 180-nal, akkor átlagosan instabilnak, normál felhasználás esetén megfelelőnek tűnt :)
Amióta megvolt a gumicsere, azóta stabil, kevésbé érződik az úthiba.
A kátyúkkal kapcsolatban: rendőrt hívni nem érdemes, mert elfoglalsz egy sávot és mire kiér a nemesebbik szerv, addigra megvernek a pesti forgalomban a türelmes autóstársak és nem sakkban.
Anno amikor én rendeztem le egy gumit a Szentendrei úton, akkor úgy voltam vele, hogy az ügyintézéssel még egyszer annyit veszítek a munka kiesésével, mintha simán elkönyvelném a kárt anyázva. Ja, és ha utána megyek a dolognak, akkor sem fizetnek, hanem kiröhögnek. Puszilom az államot és az önkormányzatokat, hogy a 100 forint körüli gázolaj adótartalom nem az utakba kerül. Kár, hogy nem lehet ilyet kérni a pénztárnál, hogy fizessen üa.adót az, akinek három anyja van, hogy ha egyszer nem oda megy a pénz, ahova kellene - a gumijaink alá.