Kircus Creative Commons License 2004.08.30 0 0 9830

Szia Mynames,

INA uzemanyagok:

Tegnap jottem vissza Horvatorszagbol, es az INA kuton megkerdeztem, mi a kulonbseg a sima es az Euro jelzesu benzinek kozott. Azt mondtak, az EuroSuper 95 a Super95-hoz kepest ujabb fejlesztesu, teljesen megfelel az EU-s szabvanyoknak. Gondolom, ugyanez vonatkozik a dieselre (Dizel vs. Eurodizel) is.

Fogyasztasi adatok:

Egyebkent horvatorszagi korutunk soran 2250 km-t tettunk meg, 3 tank benzint egettunk el: Bosznian keresztul mentunk (Sarajevo, Mostar), itt oszinte meglepetesre 5,5 l volt az atlag (gondolom, a sok motorfek a lejtokon), a tengerparton 6,5-ot mertem, hazafele pedig (Split-Karloca-Zagrab autopalya) 6,6-ot mertem. Ja, egy 1.4 16V Azure-rol van szo.

A kocsiban most van 2900 km, eppen a bejaratos idoszak utan jarunk, ugyhogy meg vagyok elegedve ezzel a teljesitmennyel.

Egyetlen kivetnivalot talaltam az ut soran: 130-140 km/h-tol erosen razott a kormany, gondolom a kerekek centrirozasaval lehet gond. Pesten melyik szervizbe erdemes vinni ilyen ugyben az autot?

OFF: Bosszanto, mennyire nem tudnak a magyar autosok az M7-es 3 savos reszen kozlekedni. Szinte mindenki meglovagolja a kozepso savot, es nem moccan onnan semmi penzert. Nem tudjak, hogy a "jobbra tarts" ott is ervenyes? ON

UDv, Kircus

Előzmény: mynames (9738)