Off válaszok következnek, Dave, ha akarunk még társalogni, gyere át a Trinity topicba, kérlek! Mondjuk, ha rögtön válaszolok, akkor tudhatjátok, hogy megint rácuppantam az Internetre, ebben az esetben zavarjatok el!:)
"Most tudtam meg azt is - a neveteket már korábban is ismertem - hogy a Trinity Genesis-t is játszik. "
Hát persze, sőt, tőlük játszunk a legtöbbet a saját dalaink után.
"Mi újság a házatok táján?"
Pihiztünk sokat, meg renováltuk magunkat (mármint Rita a manduláját), mások előtte vizsgázgattak egy sort, szóval lassan fölvesszük a fonalat. Koncertről nem tudok még mit mondani, egy pár dolgot össze kell még egyeztessünk (és próbáljunk...).
"Milyen esélyei vannak manapság egy klasszikus prog-rock bandának? Csak azért kérdezem, mert nekem is van bandám, de ez az úgynevezett kompromisszumos banda most, tehát valójában nem azt játsszuk, amit én szeretnék. De meg kellett valamilyen szinten alkudni, és ennek főleg anyagi okai vannak. Ha saját cuccaink lennének annyi, ami kell, akkor egyértelműen a prog-rock vonalat folytatnánk, és valószínűleg nem ez lenne a felállás. "
Meglátjuk, hogy hogy lesz erre a zenére igény. Egyelőre nem nagyon van, de szerintem ebben az is közrejátszik, hogy nem menedzseljük magunkat eléggé...
Saját cuccból meg sosem elég.:)