Nekem minden adatom, nevem, lakáscímem, munkahelyem, volt munkahelyeim is, házicsoportjaim, hol tértem meg, hol merítkeztem be, azóta kik tetszenek, hova járok, stb., vagy, hogy hova ment a feleségem (más gyülekezetbe), annak vezetői, stb. mind fenn vannak e fórumon. Nevemet tegnap is felírtam, a MATÁV telefonkönyvben megtalálod lakáscímemet, telefonomat, stb.
Már, ha csakugyan kíváncsi vagy rám.
De nem gondolom, inkább csak ilyen dedó, hogy név nélküli, arc nélküli senkinek neveztelek, most is annak tartalak, csak szólt valaki, hogy a neved felkerült adataid közé, mert látni, olykor a fórumra is írod.
De mert te semmit nem változtál, rágalmaidat, sematikus leszerepelt (nekem unalmas) érveléseidet, meg besorolásodat (hogy én ilyen, meg olyna vagyok, sőt, a lelkületem ilyen, meg olyan), szóval nem sok közöm van hozzád, nem vagyok rád kíváncsi, ahogy a Kató Istán név is kaárkié lehet, nekem továbbra is név nélüli, arc nélküli senki vagy (akinek nemis igen hiszek, mert akkor ugyan miért lennél Petya is?)
Hogy az után felírtad a nevedet, mióta név nélküli arc nélküli senkinek neveztelek, és miután felírtad, úgy írtál, mintha mindig fenn lett volna, mintha nem lett volna alapom erre, hát bizony hogy van alapom! Ha meg bizonykodsz, ciki, mert hiába ugrálsz, nemigen hiszek neked.
De nekem nem kell kidumálni magadat, mert nagyon rossz tapasztalatom van az olyan alakokról, mint te, akik egyből ítélgetnek, lázadóznak, bibliát lengetnek, holott nem is értik, besololnak, fenyegetőznek, és egyebek. Kicsit rosszul kezdted e fórumon, és ez, gondolom, nem véletlen, én a véletlenben nem hiszek. Én téged hamisnak gondollak, aki kicsit magányos, és rosszul keresett magának társaságot, valahogy rosszul jött ez neked össze, és aztán csak belehúztál, majd megbántad, de csak magadat sajnálva, és hibázásaidat valami keresztény maszlaggal próbálod elkenni.
CSerfa