Kedves vfo!
Én az életben nemigen ismerem Udvarit, de sok órás telefonbeszélgetés, meg mások tanúsága (akiknek segített, akikhez eljött) az van.
Hogy miket írt, a balhétok körül, annyira nem tetszett, hogy inkább átfutottam, de ki lennék én, hogy szóltam volna neki, mikor hajdanán velem kapcsolatban is elragadtatta magát, ő a szívére veszi a dolgot, vagy mi.
A helyesírásról épp most írtam, amit másnak írtam, természetesen tartom, szvsz mindenki ügyeljen helyesírására. És csakugyan láttam Udvarit is összeszedetten írni, nem tudom, miért úgy írt, ahogy írt, de ő elég sajátos volt, és többen így szerettük meg (nem hibázva, és nem a hibáit, hanem érdekes nagybetűkkel kezdődő dolgait, fordulatait), szóval nekem pozitív jelenség volt úgy együtt az egész, ízes, és most olykor hiányzik, jól esne...
A kaetegória, amit kérdeztél, az elszenvedvén egymást kategória, Udvari egymás, és van, aki nem az. Utóbbit nem szenvedem el, hanem attól szenvedek, ha "egymás"-sá akarja magát velem tenni. Udvarit szeretem, épp ezért sajnálom, hogy belement abba a balhéba veletek.
Azt jogosnak tartom, amit te mondasz, de csak értelem szerintem, és nem is néz sokra, hosszabb idejére Udvarinak, meg több cselekedetére. Azaz egy balhéból azért nem ugyanazt a képet lehet kialakítani, mint több éves figyelemből. Persze te is nézhetted őt több évig, de éppen a balhé miatt benned erősebb nyomot hagyot valószínűleg a balhé, súlyozva van a többihez képest.
Na, mennyit írtam megint!
A lényeget felírtam, úgy vélem.
CSerfa