Üdv Laurens! Egyet már írtam ,de valamiért nem vette be a rendszer, úgyhogy megkísérlem rekonstruálni! Szóval abszolút nem lőttünk mellé, valóban az Ernő haveromról van szó, akivel állandóan együtt lógunk a börzéken, vele voltam egyszer Kecskeméten, és volt szerencsém kipróbálni a Hammondodat is! De a dolog nem itt kezdődött ,egyszer itt Pesten a Hajós utcában is találkoztunk már egy hangszerbolt pincéjében, amikor Te is lejöttél kipróbálni ott egy viharvert L-100-ast, amit jól megküldtünk egy 760-as Leslie-vel!
Nem adtam fel a Hammond dolgot, habár az utóbbi időkben próbáltam valahogy kiverni a fejemből. Erre szörfölgetek a neten, beírom hogy Hammond, kidobja a fórumot, elolvasok két sort, itt a Viktor! Na olvassuk csak tovább....kellett kb. 2 perc, hogy ismét úrrá legyen rajtam a remegés.....szóval kell egy Hammond, addig úgyse lesz nyugtom.
Az Ernővel pedig már egy különleges jelbeszéd alakult ki köztünk, melynek tüzetes elemzése bárki számára rámutatna a Hammond fertőzés már nem is lappangó jeleire! A Te kis lemezboltodat pl. nemes egyszerűséggel "Hammondügyi Hivatal"-ként szoktuk emlegetni.
Szóval Mester, valamikor beszélnünk kell majd a bútorokról, nincs mese. Ha minden jól megy, még idén össze tudok rakni elegendő gempát, legalább egy Hammondra, utána jöhet a Leslie is, de ha minden a legjobban megy, talán mindkettő. Most több alternatívát is megnézek, amit csak lehet, de a legjobban, mint azt Te is tudod, az L-100-as széria álmaim netovábbja.
A börzére 99%, hogy megyek, úgyhogy dumálunk majd. Légy jó, öreg Viktorovics, és jó Hammondzúzást! Apropó: nem érdekel egy különleges tőr-készlet? :)
Üdv:
Dave.