CSerfa Creative Commons License 2004.08.27 0 0 307

Egyébként, ha nem értenéd, mi a gáz, eddig is rátekinthettél volna írásaimra, és megláttad volna, hogy tudok normálisan beszélni.

Veled azonban normálisan, és lelkiismerettel beszéltem, é sezt komolyan mondom, ahogy azt is, Isten tegyen köztünkigazságot, hogy te igazságtalannak, meg bolondnak tartasz engem, amiért és ahogy bántam veled. Komyolyan mondom, kevés emberrel fáradtam annyit e fórumon, mint veled, és te ezt megtapostad! És miattad leszek rövidebb, durvább, egyszerűbb (akár a Mester), ha mások jönnek a fórumra, ha megükzöznek, legyen ez a te terhed, mert elvetted azt is, ami már nem jár, fáradtam érted már annyit, amennyit nem kellett volna, és mégis megtapostad!

Panaszom van ellened, Fost12, és panasza lesz avalószínűleg másnak is miattad, ha téged nem ismer, ha rólad nem is tud, mert megrendült az emberekben kicsit a bizalmam, és már nem lesz bennem akkor a készség miattad. Rövidebben, szemét volt a velem való bánásmódod, na!

Hogy swarcival tisztelettel beszélek, annak egyszerűen az az oka, hogy testvérem. Nem bemondásra megy a dolog, hanem közösségre.

Neked nem kellett a közösség, neked a megvallás van, nekem a közösség.

Ha megfigyelted volna, én itt több emberrel valóban közösségben vagyok, neked ez nem kellett, és neked nem jár, ami a testvérnek (mondom, te hiába mondod, nem bemondásra megy a dolog, engem a duma nem érdekel). Nem mindenkit, egymást kell szeretnünk, ez az egyetlen parancsolat, és veled nem jöt tlétre a közösség, te más vagy.

Miért írom ezt?

Mert igazságosnak tartom magam, és téged igazságtalannak. Most is, hogy itt mutogatnád, hogy tudok rendesen is, noha én végig tudtam rendesen, és úgy tettem, ahogy kell, veled is, swarcival is. Neked inkább tanulnod kéne, nem minősíteni. Írom ezt, mert gőzöd nincs arról, hogy én ezt természetesen teszem, és nem indulatból, hogy veled nem változom, és hiába mutogatsz, intesz, nevelsz, próbálkozol, messze többet látok és tartok figyelemben, mint gondolnád.

Érdekes, hogy más ezt tudja rólam, de neked hiába szól. Érdekes, hogy ráeszmélsz, tudok normális is lenni, holott egy rakás normális írásom itt e fórumon, de neked nem kellett. Hát tönkrement köztünk a dolog, (mert ki nem nézem belőled, hogy ebből kijönnél, én meg semmit meg nem bánok) és mit mondhatnék? Hogy máskor jobban vigyázz? Nem tartalak képesnek rá.

Inkább másokat intek, ne bízzanak az olyanokban, mint te, inkább legyenek bizalmatlanok, hogy úgy ne járjanak, mint én veled. És ennek terhét viseld te! Mert megérdemled, hétszeresen is!

CSerfa

Előzmény: fish12 (305)