tehtube Creative Commons License 2004.08.26 0 0 973
Jó volt a Rhoda. De a dobost tényleg jobb volt hallgatni a szakszisnál. Biztos azért volt hangosabb a felvételen, mert halkabban szólt az "alapja" Érdekes, azt hittem már a nyúbíszrín játszik. Jó lenne egyszer összevetni a hasonló kétmanuálos típusokat személyesen, mert az a mérvadó. Voce Key5, Roland VK88, Korg BX3, OB-5. Egy biztos, kilencérintkezős waterfallja csaka New B3-nak van. De mint hangmodul hogy viselné az összehasonlítást, igazi csemege lenne. Utánaérdeklődöm a jövőszombati bécsújhelyi bolhapiacnak, mert a nagy áruház nem elég, előtte még kiraknak 2800m2 sátrat is, ahol bemutatók, workshopok lesznek. Hátha lesz orgiatéma is. Ki jön? Dzsimmiszmissz már a 65.12.16-i Got My Mojo Workin'-en játsza a Szetiszfeksönt. T. Jones is az Onionsz-os korszakával alapozta meg magát 61-63 közt. Ahhonnan mindenki ismeri. Ismeri? Senki nem ismeri szinte, csak soxor hallotta a nagy riffet. Mint a mai skacok, akiknek fogalmuk sincs hogy a másik nagy riff a Smoke..., már vagy 32 éves :-) De a Beatles, az biztos 65-től vált nagyon aktuálissá, mint feldolgozandó téma. Ez sem Yesterday volt :-) X láb. Olcsó, könnyű, stabil, kényelmes. Egy cimbora viszont azért vett egylábút, mert nem tetszett neki az X. Lelke rajta. Jóval nehezebb. Engem nem érdekel, használat közben nem látom, mint a kocsim színét sem, úgyhogy szinte mindegy. De fontos, - ha nem sztár az ember, ellenben vannak fellépései - , a kocsi nélkülözhetetlen. Kölcsönadnám a lábat akkor is, csak holnapra foglalt. Tényleg 18-kor játszunk Pusztavacson holnap. (talán egyszer normális időben érhetek haza!) Holnapra nins ötletem, de mi lenne ha B3 ízű lábakat tennél a B200 alá megfelelő magassággal. A Welteisteremnek volt nagyon ügyesen megoldva a lába. Alulra, egymásra lehetett behajtani azokat és a keresztmerevítő lap volt ekkor a burkolat.
Előzmény: nallaci (970)