Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 972

Ja, és persze az XB-3 digitális...ez tényleg shock. Ahhoz képest viszont nem szólt rosszul! Ez azért röhej, hogy Rhoda Scott nem tud felhajtani egy normális csöves Hammondot....vagy nem is akar?

Dobtam egy hátast, amikor egyszer beszélgettem Gallai Péterrel (ex-Piramis, ex-Bikini)! Állítólag a csávónak SOHA nem volt Hammondja! Akkor mondjátok meg nekem, mi a frász szól a Piramis dalokban??? És amikor rákérdeztem, miért nem volt, nem a várt választ adta, hogy drága, vagy valami....

Szó szerint azt mondta:

-Igazából soha nem is érdekelt, mindent lehet szintivel pótolni! Nagy batár állat, körülményes a szállítása, és nem is szól olyan jól!

Azt hittem kiszaladok a világból....

Viszont nem sokkal utána összehaverkodtam Gidóval is, aki ugyan beismerte, hogy a kisebb koncertekre ő is szintit visz, de ha összeáll a Karthago, csakis a Hammondra esküszik. Neki már akkor L-100-asa volt, amikor itt még mindenki Vermonán nyávogott. Egy ET-6-2-esem nekem is volt, de azt az igazi kopogást nem tudta színlelni, és hát tranyós is...csak akkor hasonlított a Hammondra, ha belerúgott az ember egy óriásit, és megzördült a masina a rugós zengető miatt....