Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 971

Jaj, máris égek, mint a Reichstag!

Persze, hiszen lábakon állt, és nem volt olyan szekrényszerű, mint az eredeti B-3. Jómagam mondjuk ezen a téren nem vagyok annyira képben, mert elsősorban egy spinet orgonára hajtok, azon belül is egy L-100-asra. (A B sorozat darabjaihoz előbb legalábbis bankot kéne rabolnom...)

Ha végül tudok szerezni egyet, az is csődbe fog taszítani 1-2 évre, sajna apuci anyuci nem vesz nekem ilyet. A szállítást még nem tudom, hogy fogom megoldani, de kb. 10 évvel ezelőtt ,amikor láttam a TV-ben az ELP egy korai, 1970-es koncertjét, amikor Emerson tőrökkel döfködi a klaviatúrát a Rondo c. darabban, akkor döntöttem el, hogy addig meg nem halok, amíg nem lesz saját Hammondom. A zenésztársaim hülyének néznek emiatt, nem úgy mint Halsaman-éknál a Trinity.ben, ahol a srácok az eddig általam olvasottak alapján abszolút egy hullámhosszon vannak, és együtt tudnak örülni minden egyes újonnan szerzett darabnak.

Halsamannek: egyébként Laurens bácsi ezt a P-100-ast nekem is ajánlgatta annak idején, dehát csóróság volt, és még van is. De nem adom fel! Egyébként gratula az oldalhoz, csak csatlakozhatom az előttem szólókhoz: ez a legfrankóbb fórum a neten!

Most tudtam meg azt is - a neveteket már korábban is ismertem - hogy a Trinity Genesis-t is játszik. Mi újság a házatok táján? Milyen esélyei vannak manapság egy klasszikus prog-rock bandának? Csak azért kérdezem, mert nekem is van bandám, de ez az úgynevezett kompromisszumos banda most, tehát valójában nem azt játsszuk, amit én szeretnék. De meg kellett valamilyen szinten alkudni, és ennek főleg anyagi okai vannak. Ha saját cuccaink lennének annyi, ami kell, akkor egyértelműen a prog-rock vonalat folytatnánk, és valószínűleg nem ez lenne a felállás. Ha érdekel, a website: www.finneganswake.gportal.hu. (Ez most nem reklám...)

Nekem Gabriel hangja, a Floyd elmélyültsége, és Emerson virtuozitása az etalon, és ilyen zenekart is szeretnék. Annak ellenére hogy a banda névleg 1996 óta létezik, csak saját dalokkal, kb. 6 nagylemeznyi saját dallal, valójában mindeddig nem sikerült megtalálnom a megfelelő embereket. Azt is élvezem, amit most csinálunk, de az nem 100%-ig az a progresszív muzsika, amiért én zenélni kezdtem.  

Majd a jövő eldönti.....

Bocs, hogy ekkora szófosást rendeztem itt, de lelkesedésem határtalan az oldal olvastán.....Üdv: Dave.