Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 966

Üdv Laurens! Ha Te azonos vagy azzal a Kecskeméten honos fekete hajú copfos Hammond őrült, és rendkívüli lemezekkel rendelkező fiatalemberrel, akkor mi ismerjük egymást. Már klimpíroztam is a Hammondodon, (tényleg igaz a Rhoda Scottos, kaparós hangszín!!), és van egy közös barátunk, bizonyos Ernesto Mester, szintén lemezőrült, és Hammond tulajdonos! Remélem nem lőttem mellé! Hammondos üdvözlet, Mester! Dave még mindig nem adta fel, hogy egyszer saját L-100-asa legyen. Első az anyagi helyzet stabilizálása, aztán jöhet a Hammond, majd pedig a Leslie! Remélem ,rövidesen. Ugyanis a zenekarom megy ezerrel, de a Roland Hammond hangszínei nem elégítenek ki. (ezzel a 60's 70's keyboards-os bővítővel nyomom a modult, dehát hol van ez a az eredeti csöves Hammond hangtól?)

Meglepve tapasztalom viszont, hogy jópár mai zenekar van, aki végre rádöbbent, hogy eredeti Hammond kell a progrock-hoz! (Pl: Trinity, Echoes of PF, stb.) Igazuk van a srácoknak! Bár én is egy ilyenen nyomhatnám már végre!

A PAX TV-n láttam egy nemrégiben felvett Rhoda Scott koncertet, kérdésem, a One for Charlotte c. darab melyik lemezén található? Te tutira tudod! Eldobtam az agyam attól a számtól! És azért az a B3-mas kifogástalan soundot produkált, ott lúdbőröztem a képernyő előtt! Szóval tesó, remélem jól megy a bolt ott Kecskeméten, és még több új Hammondos hírrel fogsz szolgálni! Üdv: Dave.