LaurensHammond
2004.08.26
|
|
0 0
962
|
Uraim, Uraim......mi ez a porges itt, ilyen aprosagok miatt!????:-))))
Meg ilyen nem volt, hogy ilyen jot szorakoztam volna a kedvenc forumomon, es nem Hammond temaban teljesen:-)
Mar vagy negyed oraja olvasgatom, es pedig naponta nezem, mik az uj hozzaszolasok!!!
Amig ezek az eszmefuttatasok mentek, es kb azidotajt nyomattam a Hammond-om, porgettem a Lelsie-m, es izzadtak a csovek....sot, ezt tetozve elmentem az este "Jon Lord"-ék probajara itt Kecskemeten....ott meg raraktunk a Hammond fuggosegunkre egy lapattal:-)
En ismerem a sracot, valoban fiatalabb mint itt joparan, de en ezert csak irigylem, Viszont tehetseges marhara.....ha nem csak a probakra jarna be Kecskemetre , akkor megkernem, hogy tanitson orgonalni engem.......A vereben van, es nem a zeneakademian szerezte a fogasait!:-)
Szoval el lehet "Jon Lord"-rol mondani, hogy egy nagyon kedves, klassz srac,aki ahogy Tehtube kollega is irta, hevesebb pulzussal all a temahoz, es ennek is tudhato be a dolog.......
A lenyeg az oszintesege, es hozzaallasa a dologhoz.....barcsak a magyar fiatalok tobbsege ilyen lenne....nekem elhihetitek!
Amugy koszi a reklamot Tehtube!:-)
Olcson akartok HAMMOND-os zeneket......
www.victoraudio.hu
itt talaltok cimet....igaz csak az LP lemezek listaja van font, de ami kell megszerzem.........Hammondos zenem kb van cd-n vagy 500darab......Csaj JimmySmith bacsitol kb 55lemezem van mar:-)Szoval kitalalunk mindenkinek megfelelo arat, es format...hivjatok:70/512 2889
Eljenek a Hammond kultivalok!!!!!
Amen |
Előzmény: tehtube (956)
|
|