tehtube Creative Commons License 2004.08.25 0 0 956
Kedves MINDENKI!!! A mai hozzászólások fantasztikusak!!! És mindenkinek igaza van! De tényleg. Senki eddig nem írt baromságot. Jon Lordnak a tapintható túlfűtöttsége átugrik a szg.-billentyűzet korlátain. Érthető, mert ez a téma neki és néhányuknak igencsak megemeli a pulzusszámát. A koncert állapota ugylátszik begyűrűzött ide is. Nem baj a baki se itt, se a koncerten, de jobb ha nembaki. (szombat, v. vasárnap?) Almost Famousnak is, mert élvezetesebb olvasni egy szabatosabb fogalmazást, szövegszerkesztést, de ez vérmérséklet kérdése is. Az ő higgadt stílusa merőben más. (mikor jössz, mert nemlesz.) Azonban NALLACI a bajnok! Én pl. abszolút ne értettem félre a korával kapcsolatos megjegyzést. Valóban így van, és ehhez a bölcsességhez idő kell. Tapasztalat, bölcsesség, érdemes tisztelni és inkább tanulni attól, aki ilyennel rendelkezik. Sok hibát megúszhatunk. (esetleg jövő héten?) Csak ismétlésként, ha már "szerekre" lenne bárkinexüksége, csakis hang, ill. képhordozókat használjon, meg hanxert. Ezek javítanak, a többi ront. Beszerzési forrásnak Laurenset javallom. Ugye postán is küldesz, Lenci? (péntek?) Ja noch einmal: Zenei bolhapiac lesz a Musik-Produktiv parkolójában szeptember 4-én. Biztos reggel-délelőtt. Már a M-P megér egy körbenézést, mert még más ilyen teszkóméretű bótban nem voltam. De mindig a legjobb a bolhapiac, mégha néha íbéjnek is csúfolják. Nem megyünk? Bárkinexól. N-K B.T.
Előzmény: nallaci (950)