Már megbocsáss! (És mindenki más az offért, ígérem, tőlem ez lesz az utolsó hsz a témában)
Nem egy darab helyesírási hibáról volt szó, hanem folyamatosról. De megmondom őszintén engem az ordenáré és gyerekes stílusod zavart legfőképp az első hozzászólásod óta (amire megint szépen rápakoltál).
Én úgy érzem, hogy a Hammond jópár évtizedes hagyománya is megkövetel némi emelkedettséget a témában, nem utolsósorban maga a ZENE szeretete és tisztelete. Elvégre a hangszerek Királynőjéről beszélünk, vagy nem?
És akkor még nem is beszéltem nicked eredetijéről, aki számomra a legnagyobb orgonista, és így tiszteletem központja..
Sajnos írásaidat kikerülni nem tudom, mivel az egész topicot olvasom (vagy csak olvastam, írtam).
Kedves Nallaci!
Bár legutóbbi hozzászólásoddal majdnem 100%-ig egyetértek, továbbra sem értem, hogy a tekintélyelvűségnek mi keresnivalója van egy szakmai témában. És hangsúlyozom, elsősorban ordenáré stílusa zavart, ez talán még változhat 20 fölött is... (mea culpa, hogy nem ezt tettem szóvá rögtön, nyúl voltam hozzá biztos)
"tekintélye mindenkinek annyi van, amennyit kivív magának!!!"
Ez viszont rettentően igaz, gondolom olvassa jl barátunk is.