nallaci Creative Commons License 2004.08.25 0 0 948

sziasztok,

szóval, csak annyit, hogy itt a fórumon én vagyok a senior,(47) én még a Víxinházban élőben láttam a Képzelt riport főpróbáját anno...............

A helyesírásról meg annyit, hogy vannak a személyes heppek (nekem az, hogy lehugyozom a nadrágom jobb szárát, de már kezdek róla leszokni), ha valaki iksszel írja azt, hogy tyúxar, az személyes hepp. Nekem még humor is, sport is (mind), kollega úr pedig mester a haxerén. Volt alkalmam személyesen (live) is hallgatni őt, mégpedig saját lakásán, sőt lemezei is előkelő helyen állnak a gyűjteményemben, szóval nem ezzel kéne foglalkozni. (Nem sokkal fiatalabb tőlem, kilóban már lehagyott :))))))))))))), a keze sokkal jobb (nem tudom, a tyúkok mit mondanak), szóval hagyjuk meg mindenkinek a saját kifejezésmódját!

Off: tegnap elvittem a fiamat Ausztriába, Wiesen, rockfesztivál, Velvet Revolver:

Slash jobb, mint fénykorában!!!!!!!!! Ugyan ez már nem az én zeném, de varázsol a fickó!

Szintén (félig) off: a két analóg (nem elektromechanikus) Hammond, az X-5 és a B-3000 még mindig eladó! Csak Leslie-kkel együtt!

mail: nallaci@maffia.hu

Előzmény: almost famous (946)