na azert, Agi, azt a munkahejet en is eppen ki akartam javitani...
Kepzeljetek, tegnap felhivott Pista bacsi, meg F. Ágit is hallottam a hatterben, tök jo volt!!!
Ezt a szept. 4.-et esküszöm meggondolnam, meg innen 1000 km-röl is, ha nem lenne eppen a katasztrofalisabbnal is katasztrofalisabb az anyagi helyzetünk... De lelekben, mint mindig, most is ott leszek!
Maci, nem akarunk mi megvaltoztatni, de hat egy szülönek megiscsak nevelni kell valahogy a gyermeket, ilyen alapvetö dolgokat tudod valahogy csak meg kell tanitani, hogy nem piszkaljuk az orrunkat, nem böfögünk eves közben es nem viccelödünk a szellentessel:) Bocs, mi meg konzervativ szülök vagyunk:)
Na, vicc volt, de azert vedd komolyan!
Ja, F. Agi, itt a cimem, de akkor irj, de mán, különben elasom megegyszer Kovasznan a halozsakomat! Mindig ugy örülök neki, ha ide is beirsz, mert az mindig olyan vidam meg mosolygos meg pozitiv, hallom is a kacagasodat hozza.
Es mindenkinek itt a cimem, mert rajöttem, hogy a cimlistan csak az van, hogy Levay Zolinal, de ez ugye idöközben anakronisztikus lett, azaz idejet mult informacio, tehat itt az igazsag (Zsuzsikanak is juttassatok el, en is akarok töle levelet kapni!!!!!): Jónás Peti
Sonnenstr. 62
40227 Düsseldorf
Deutschland
T.: 00492117705946
ja, Agi, es az emil: kiccsmano@yahoo.de
Gerda, neked meg egy nekifutasos öleles, irtam neked emilt is.