Pillanatok alatt elolvastam mindent..
Hír: szept 4-e biztos. Mindenki kap meghívót. (hupsz épp Juhász Előd hangját hallom a fejem fölül Pista bácsiéval együtt..)
Peti gyere haza erre a hétvégére jó lenne látni! Akartam levelet írni de nem tudom az emailcímedet.
Kata! Szerinted is felférnének még 8-an?Hol a faxom? És sajnálom hogy rossz kedvű voltál még anno én meg pont nem olvastam akkor a forumot,de most egy nagy puszit küldök és ez jusson eszedbe mindig ha megint bosszankodnál a munkahejeden.
Meg még ezek a mondatok: Ági néénííí! Észrevettek!Tényleg észrevettek! A hálózsákom már elástam Kovásznán! Itt mindenhol gyerekek vannak! Kicsicica megvan-e? Májkrémes kenyér megbolondítva paprikával! 99!
Ádám már olvasom a könyvet,de még vélemény nincs mert csak az elején tartok. Hendrix cd készülőben és szept 4-én jó lesz az átadás időpontja?
Evelin!a meglepit várom,a müsort 4-én megbeszéljük jó lesz úgy? És még az elmaradt pinpongasztalost is bepótoljuk,amit azért valamennyire leróttam a táncolással 20-án!
ez azt jelenti hogy jönnötök kell 4-én!! hehe nincs kibúvás!
Andráske! Van valamim Nálad.Sőt kettő is.De beszélnünk kell ám fontos egyeztetések miatt.
Örsi csak nem közeledik a hétvége? Produkciót kiváncsian várjuk!!
Akkor megint mindjárt találkozunk!
Ja Zetor! Nagy örömet szereztél Andrásnak a G húrral ám! Szép gesztus volt!!