ba-bylon Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1468

Kyo!! :)) hehe, ő valóban tesz róla, hogy ne legyen túl szép! :))) mindent megtesz, hogy sokkoló legyen.  S a többiek...óóóó...Shinya a dobos , Die és Kaoru gitárral, Toshiya basszgitárral....jó nézni őket!  Bár elég anorexiás hatást keltenek néha. Tőlük van egy koncertfelvételem, természetesen azt küldöm, amint hiányérzeted lépne fel Dir en grey terén.  De valóban az mp3-ak "megemésztése" is eltart egy darabig. A Gauze album 13 dalán meditáltam sokáig, s beleszerelmesedtem ( még fél  év után, mindig ott tartok, hogy GAUZEEEEE.)  Amúgy a www. kyo-connection.com -on láttam Obscure videoklipp élő verzióját. És többnyire abból a koncertdvd-ből van összeollózva, ami megvan nekem ( persze nem eredeti). Kivéve azokat a részeket, amikor Kyo nemszép ( vmi barna izé van a testén)..szóval azok hiányoznak a berippelt koncertdvdről...nem is tudom, hogy örüljek vagy sírjak.  Bár, kétségkívül szürkébb tőle a show. Így a legizgalmasabb  részek a koncert első dala, a Schwein no isu alatt láthatóak :D, ami olyan mint vmi harci induló, a közönség teljesen magánkívül tombolt. Aztán lecsendesedtek az olyan gyönyörű lírai szám alatt, mint az Akuro no oka . ( a  halott dalnok a szerelméhez énekel arról, hogy a túlvilágon találkozni fognak :''(''''''''     ) Van rajta Drain away,  Yurameki, Cage...végülis a Gauze és a Vulgar album  dalaiból. 

Majd írj egy két dalcímet, mert kiváncsi vagyok, mik a kedvenc DeG dalaid. :-) Asszem nekem az Akuro no oka és az Embryo...talán....de sokat szeretek...és sok még nincs is meg tőlük ( de látatlanban-hallatlanban is szeretem őket...hehe)

A kollegád fia nem rossz.  S nyugodt lehetsz, mert biztos nem néz be ebbe a tpoicba! :-)

Ando gyerek!!! Amúgy nem hittem , hogy ő..mert nem olyan nagyok a szemei...:)) de végülis csak azért, mert mosolyog, így: ^^

Előzmény: Sárkány (1466)