Ennyire ismerethiányos és elfogult "érvelést" már régen hallottam.
Ugyan nekem sem szívem csücske a picipuha, de azért az a kijelentés, hogy "gyorsan össze is gányolták az USB-t", nem is kicsit sántít Nem kérem, hogy sorold fel, ki mindenki vett részt az USB 2.0 specifikációjában, mert még kiderülne, hogy nem tudod. De vajon mit szólna ehhez a kijelentéshez a Compaq, HP, Intel, Lucent, NEC vagy a Philips? Vagy e cégeket is a kontárok közé sorolod?
Az az érved meg egyenesen nevetséges (még ha tompítani próbálod is smiley-val a mondat végén), hogy "ebből is van már v2.0". Hallottál már a FireWire 800 (vagy másképpen 1394b) szabványról? Úgy látom, nem, mert akkor meg sem próbáltál volna a v2.0-val "érvelni".
Amúgy meg, hogy bizonyítsam, hogy az USB 2.0 igen jól megállja a helyét a videózásban is, elmondom, hogy én pl. külső, USB 2.0-ás keretben lévő winchesterről is szoktam megszerkesztett DV-AVI formátumú videót kijátszani DVD íróra mindenféle képkocka-dobás és egyéb probléma nélkül, és láss csodát, Windows 2000 alól. Ami persze valójában nem is csoda, hiszen a DV formátumú videó "mindössze" 25 Mbit/sec sebességet igényel, amit az elméleti 480 Mbit/sec-es USB 2.0 még a gyakorlatban (operációs rendszerrel lassítottan) is bőven biztosít. Arról már nem szólok, hogy a lassabb, 400 MBit/sec-es FireWire használata közben is ott figyel az oprendszer, a legtöbb esetben éppen a picipuha...
*vél*