tehtube
2004.08.24
|
|
0 0
943
|
Pusztavacs Lajosmizse után van Kecskemétről nézve. Az Örkény-Albertirsa összekötő úton. Bent az erdőben. Az út mellett lámpák, zászló, motor emblémák, szóval minden, ami motorostalálkozóra vall. Ja, meg sok motoros.
Milyen Hammondon játszom? Hát VK7, Allsound lezlivel. Az igazit sajnálom, nem bírom el, nem fér el. Sok objektív ok. Én egyedül megyek, kocsim se túl nagy, senki nem segít, így főleg hazafelé már ez is húzós. Még jó hogy a lezli két részre szedhető. Sok anyagunk van: stúdió koncertek..... Amit itt játszunk, saját, külföldi és magyar rock. A hangzás, mintha a Purple játszaná a hetvenes évekből. Egy lemezt 8 számmal kiadtunk 2001-ben. A másodikat most szeptemberben vesszük fel, kb. 15 nótával, és sokkkkkkal keményebben. Évente rendszeresen archiválunk pár koncertet. Laurensnek van minta belőle.
Minek izgulni? Főleg koncerten. Ha megy a zene, megbízhatóak társak, nagy baj nem lehet. Kifejezetten szerettem most is, amikor az egyixám előtt egy pár percet csak magam játszottam bevezetésképp. Minnél több ember előtt, annál jobb :-) Még jobb sztárokkal, külföldiekkel játszani. Nem kell hozzá, és nem is szabad semmilyen segédletet beszedni. Csak úgy érzi az ember hogy jobb, mint írtam alább. Hendrix már annyira függő volt, hogy azért kellett neki az a szar, szegénynek. (Láttam egy építőmunkást, rángógörcsöt kapott reggel csak azért, mert aznap még nem ivott) |
Előzmény: jon lord (942)
|
|