Gabiiiiii Creative Commons License 2004.08.24 0 0 178

Kifejtened bovebben,mit ertesz a "jol szocializalodni" kifejezes alatt?

Ha negavit hatasokat,akkor igenis szukseg van rajuk szvsz,csak persze szigoruan felugyelet alatt tartva /szulo,pedagogus/ es bizonyos hatarig.

Szocializalodni kizarolag mas emberek,gyerekek kozott lehet,nem otthon anyukaval a 4 fal kozott,de meg csak a ketszemelyes kirandulasok alkamaval sem.

Hogy eri-e karosodas? Szeritnem igen,de ebben nem vagyok teljesen biztos.Ha otthon bizonyos helyzetektol megfosztva eli az eletet,kesobb is nehezen fogja megtalalni rajuk a megoldast.Minel kesobb,annal nehezebben.

Egy osztaly nagyon szoros kozosseg.Egyutt tanulnak,butaskodnak,kovetnek el csinyeket,erik oket elmenyek es kudarcok.

Ezek persze mind eretok ot otthon is csak az EGYUTT az,ami hianyozni fog.Es egyedul nem ugyanaz.

Tudom,emlitetted es igazad is van,leteznek masfajta gyerekkozossegek,edzes,stb,ami azert segithet megtalalni a helyet a tobbiek kozott.

A tanulassal kapcsolatban pedig osztom az elottem szolok velemenyet,hogy igen kevesen vehetik maguknak a  batorsagot,hogy maguk tanithassak a gyereket egy bizonyos kor utan.Amig csak a szamok es a betuk a feladat,azt szivesen jatszom vele en is,de a logaritmust meghagyon azoknak,akik jobban ertenek hozza nalam:)

Előzmény: 207i (177)